Hoe toegankelijk is Tilburg voor mensen met een beperking? Daarover kunnen inwoners meepraten op een bijeenkomst op woensdag 20 november. Iedereen is welkom.

De bijeenkomst is in wijkcentrum Het Kruispunt (Sinopelstraat 1). De inloop is vanaf 16:45 uur. Het programma begint om 17:15 uur en duurt tot 19:15 uur. Er wordt gezorgd voor broodjes en soep. Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht. Bij de aanmelding is het mogelijk om dieet of allergie door te geven. Dat geldt ook voor het doorgeven van noodzakelijke ondersteuning om mee te kunnen doen. Aanmelden kan tot uiterlijk 17 november door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via: 013-468 61 65 (Tilburgs Overleg Gehandicaptenorganisaties). Deelname is gratis.

Eerste stappen

Tijdens de bijeenkomst presenteert wethouder Dols de plannen om de toegankelijkheid in Tilburg te verbeteren. In dit zogenoemde plan van aanpak staan de eerste stappen voor een toegankelijk Tilburg voor iedereen.csm toegankelijkheid 20de36c297