logo wijkraadtilburg3westgemeentetilburgverrijkjewijkcontourdetwernf

Masterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.x

 4201666

Aannemer Den Ouden uit Schijndel gaat de reconstructie van de Beneluxlaan e.o. uitvoeren. Vanaf maandag 4 oktober beginnen de werkzaamheden en deze duren tot en met april 2022. De uitvoering van de werkzaamheden is onderverdeeld in drie deelgebieden:

A: Wandelboslaan tot Westerpark l oktober t/m december 2021 

B: Westerpark tot Lage Witsiebaan l december 2021 t/m maart 2022

C: Lage Witsiebaan tot Rueckertbaan l maart 2022 t/m april 2022

 

Per deelgebied geldt een hoofdomleiding voor auto's (rondom de wijk) en fietsers (door de wijk). Lokaal plaatst de aannemer verkeersborden om de weggebruikers in de juiste richting te geleiden.  Wilt u de geldende omleidingen bekijken? Neem dan een kijkje op https://live.andes.nl/tilburg.

 

 

Werkzaamheden deelgebied A: Wandelboslaan tot de Baden Powellaan

Vanaf maandag 4 oktober begint aannemer Den Ouden met de uitvoering van de werkzaamheden in deelgebied A. Dit deelgebied bevindt zich tussen de Wandelboslaan en de Baden Powellaan. De aannemer voert de werkzaamheden uit in 8 fasen (zie onderstaande afbeelding). Ze starten in de Luchthavenlaan en werken via de Beneluxlaan en zijstraten richting de Baden Powellaan / het Westerpark. De werkzaamheden bestaan uit het maken van huisaansluitingen voor de riolering en het herinrichten van de straat conform het ontwerp. Woont u in fase 1,2 of 3? Dan heeft u van de aannemer een bewonersbrief ontvangen met meer details over de uitvoering en praktische zaken zoals bereikbaarheid, parkeren en het ophalen van uw huisvuil etc.

Op onderstaande afbeelding ziet u waar de aannemer wanneer werkzaam is in de wijk. Het werk is sterk afhankelijk van onvoorspelbare zaken zoals bijvoorbeeld het weer. De planning is daarom onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

 

Blijf op de hoogte

De aannemer zal binnen de deelgebieden informatiebrieven verstrekken over de werkzaamheden. Daarnaast houdt de aannemer u tijdens de uitvoering regelmatig op de hoogte middels de Bouwapp. Via de Bouwapp kunt u ook contact opnemen met de omgevingsmanager wanneer u vragen of opmerkingen heeft.

De BouwApp is als volgt op uw mobiele telefoon of tablet te downloaden:

  • Scan de QR-code, of ga naar de appstore om de app gratis te downloaden.
  • Zoek in de app naar ‘Reconstructie Beneluxlaan’
  • Open het project en klik op ‘volgen’