In onze voetbalvereniging SVG hebben wij grote behoefte aan één of meerdere materiaalmannen. Ter versterking van ons team zoeken wij iemand die de materialen beheert en ze uitgeeft (ballen, pionnen, hesjes), klein onderhoud aan de materialen doet en het beheer heeft over de kleedkamers en de voetbalvelden. Tijdig aanwezig zijn op alle dagen dat er gevoetbald wordt (vast schema). Aanwijzingen geven aan en ontvangen van spelers en leiders van de uitspelende clubs op speeldagen SVG

Bent U wellicht die vrijwilliger die het leuk vindt om samen met anderen, maar in een zelfstandige functie mee te helpen het voetbal van onze (jeugd-)leden mogelijk te maken? Het zou betekenen dat u op een mooi complex voor enkele dagen per week vooral in de buitenlucht en met anderen enthousiaste vrijwilligers en leden werkzaam bent.

Wij bieden u een gezellige omgeving in een prachtige vereniging met natuurlijk andere vrijwilligers. U zult inspraak hebben in uw functie en taken en in overleg kunnen we de werktijden bespreken. Het vergoeden van onkosten behoort tot de mogelijkheden.

Wat vragen wij van u?
Dat is vooral enthousiasme en tijd om samen invulling te geven aan deze belangrijke functie binnen de vereniging.

Spreekt deze leuke functie U aan? Neem dan gerust contact op met Sjef van Hest, tel 06-25263252 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het plannen van een kennismakingsgesprek! 


De komende jaren wil SVG garant blijven staan voor Sportiviteit, Vriendschap en Gezelligheid. Zo trachten wij met een kleine jeugdafdeling, stabiele seniorenafdeling (waaronder verschillende G-teams) en verschillende activiteiten de vereniging gezond en levendig te houden. Dit kunnen wij niet alleen, vandaar dat goede vrijwilligers van levensbelang zijn. Wat zijn de belangrijkste activiteiten? Voetbal en aanverwante activiteiten (artiestenavond, kerstbingo, kindercarnaval, diverse (jeugd) toernooien) Wat maakt de organisatie interessant voor vrijwilligers? SVG is van oudsher een familieclub. Zeer overzichtelijk met korte lijnen. Niet massaal. Daarbij staat Sportiviteit, Vriendschap en Gezelligheid voorop bij ons. Dat trachten wij te allen tijde uit te dragen